Συνδρομή

easybike card

Αν σου αρέσει το AthensBikes και επιθυμείς να το χρησιμοποιείς συχνά, μπορείς να εγγραφείς στο σύστημα ως τακτικός χρήστης και να παραλάβεις την ειδική ηλεκτρονική κάρτα που σου δίνει άμεση πρόσβαση στα ποδήλατα. Τακτικός χρήστης του συστήματος μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε αρκεί να έχει συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας του και να είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής.

Για την παραλαβή ενός ποδηλάτου δεν απαιτείται καμία άλλη ενέργεια παρά η χρήση της ειδικής ηλεκτρονικής κάρτας AthensBikes που παραλαμβάνεται μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Η εγγραφή ως χρήστης του συστήματος γίνεται στο Πωλητήριο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου (εντός της Τεχνόπολης). Κατά την εγγραφή, ο χρήστης θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του, η οποία θα βγει σε αντίγραφο 2 όψεων από το εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Στη συνέχεια συπληρώνει τα στοιχεία του στην αίτηση εγγραφής και καταβάλει το ποσό απόκτησης της ηλεκτρονικής κάρτας AthensBikes.

Μετά την εγγραφή ο χρήστης παραλαμβάνει την ειδική ηλεκτρονική κάρτα AthensBikes που θα του επιτρέπει να χρησιμοποιεί το σύστημα για να παραλαμβάνει και να παραδίδει ποδήλατα στο σταθμό ενοικίασης των ποδηλάτων.